kép
kép
kép
kép
kép

Perek

Minden felmerült jogvitában az elsődleges célunk, hogy a felek közötti békés vitarendezést előmozdítsuk. Előfordulhat azonban, hogy a békés rendezés a többszöri próbálkozás ellenére is sikertelen marad, amely esetben gyakran peres eljárásra kerül sor.


Minden peres eljárás előtt javaslatot teszünk az ügyfelünk részére a jogvita stratégiájára vonatkozóan, amely magában foglalja a várható költségek és az időtartam felmérését, az eljárás eredményességére vonatkozó esély felvázolását, valamint az esetleges további (nemperes, hatósági, stb.) eljárások megindíthatóságának a lehetőségét. Ez utóbbiak felmérése azért különösen fontos, mert egy jól megválasztott eljárással a vitás ügy kedvező kimenetele nagymértékben elősegíthető.

Ügyfeleink képviseletét a rendes bíróságokon túlmenően, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő valamint az Energetikai Állandó Választottbíróság előtt is nagy gyakorlattal ellátjuk.

Több alkalommal tanácsoltuk és képviseltük ügyfeleinket az energiaszektorra jellemző további alternatív vitarendezési eljárások során is, például mediációs eljárásokban és a felek megállapodása alapján létrejött sajátos jogi szakértői fórumok előtt is.

Az alábbi ügytípusokban láttunk el peres képviseletet:
  • Szerződéses jogvitából eredő perek
  • Kártérítési ügyek
  • Közigazgatási határozatok bírósági felülvizsgálata
  • Munkajogi perek
  • Iparjogvédelmi perek
  • Beruházásokkal kapcsolatos jogvitás ügyek
  • Adatvédelemmel és közérdekű adatok igénylésével kapcsolatos perek
  • Társasági jogviták (társasági határozatok bírósági felülvizsgálata, stb.)

Szakterületeink

Perek
 

Hírlevél Hírlevél

A hírlevélhez való feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét.
 
 
Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Budapesti 5000. Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók.
Lunir.hu
VIVIDesign Studio
1.0.0.43