kép
kép
kép
kép
kép

Szellemi tulajdonjog

Gyakran keresik meg ügyvédi irodánkat önállóan vagy más ügyekhez kapcsolódóan szellemi tulajdonjogi kérdésekkel.


Magánszemélyek és vállalati ügyfelek részére is végzünk szabadalmi, használati minta, védjegy és formatervezési mintaoltalmi bejelentéseket, valamint ezekhez kapcsolódóan elvégezzük a szükséges újdonságkutatásokat.

Ügyfeleink képviseletét látjuk el szabadalom-, és védjegybitorlási ügyekben, találmányi díjperben, valamint domain regisztrációval kapcsolatos jogviták során. Ezen jogérvényesítési eljárások előzménye minden esetben az ügyvédi felszólító levelek elkészítése, amelyek elkészítésére azért szentelünk nagy figyelmet, mivel sok esetben alkalmasak arra, hogy az adott jogvita peren kívüli rendezését előmozdítsák.

Innovációs tevékenységet folytató vállalati ügyfeleinknek iparjogvédelmi szabályzatokat („újítási szabályzat”) készítünk, amely a munkaszervezeten belüli feltalálók díjazását biztosítja, de megfelelően garantálja a vállalat jogait a találmánnyal kapcsolatban. Ezen vállalati ügyfeleknél komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megkötendő szerződésekben (tervezési, kivitelezési, kutatási stb.) a szerzői jogi és iparjogvédelmi kérdések teljes körűen és megnyugtatóan rendezésre kerüljenek, annak érdekében, hogy szerződés tárgyát képező szellemi alkotás felhasználása a későbbiekben ne okozzon jogvitát a felek között.

Ügyvédi irodánk kitűnő kapcsolattal rendelkezik szabadalmi ügyvivői irodákkal, amelyek szükség szerint, akár társképviselőként bekapcsolódnak az adott ügy ellátásába.

Szakterületeink

Perek
 

Hírlevél Hírlevél

A hírlevélhez való feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét.
 
 
Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Budapesti 5000. Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók.
Lunir.hu
VIVIDesign Studio
1.0.0.43