kép
kép
kép
kép
kép

Egyéb jogterületek

A felsorolt szakterületek ismerete mellett elengedhetetlen valamennyi jogág és az ahhoz kapcsolódó gyakorlat átfogó ismerete is, mivel a megbízásaink gyakran összetettek több területet is érintenek. Ezen kapcsolódó szakterületek közül az alábbiakat emelnénk ki:

  • Egyéni munkavállalók és társaságok részére teljes körű munkajogi tanácsadás, amely magában foglalja a munkaviszony létesítését, munkajogi szabályzatok elkészítését, valamint munkaviszonnyal kapcsolatban felmerül jogviták rendezését (különösen a munkaviszony jogellenes megszűntetésével kapcsolatos jogviták). Tapasztalattal rendelkezünk a kollektív munkajog területén is, elsősorban a szakszervezetekre és üzemi tanácsra vonatkozóan, valamint a kollektív szerződések és a sztrájkjog területén.
  • Adatvédelem területén vállalati ügyfeleink teljes adatvédelmi átvilágítását végezzük el, adatvédelmi szabályzatokat dolgozunk ki, közérdekű adatigényléssel kapcsolatos tanácsadást adunk és üzleti titok kezelésével összefüggő megállapodásokat és nyilatkozatokat dolgozunk ki.
  • Ellátjuk alapítványok, egyesületek valamint önkéntes biztosító pénztárak teljes képviseletét.
  • Ügyfeleink kérése alapján figyeljük az őket érintő jogszabályok (törvények, rendeletek, ágazati szabályok, stb.) változását, és még az adott jogszabály hatálybalépése előtt, a legfontosabb változásokat és az ahhoz kapcsolódó teendőket megjelölve, az ügyfeleinket erről értesítjük.

Szakterületeink

Perek
 

Hírlevél Hírlevél

A hírlevélhez való feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét.
 
 
Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Budapesti 5000. Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók.
Lunir.hu
VIVIDesign Studio
1.0.0.43