kép
kép
kép
kép
kép

Szakterületek

Energiajog

Ügyvédi irodánk elsődleges szakterülete az energiajog, amely magába foglalja a villamos energia, földgáz és a megújuló energia területeket. Büszkék vagyunk arra, hogy aktívan közreműködtünk a Magyar energetikai piac teljes megnyitásban, a szervezett villamos energia piac (áramtőzsde) kialakításában, számos stratégiai erőmű-beruházásban, valamint gyakran kérik fel irodánkat energetikai tárgyú jogszabálytervezetek előkészítésére, előzetes véleményezésére.

Projektmenedzsment

Ügyvédi irodánk gyakran nyújt támogatást teljes energetikai tárgyú vagy egyéb projektek tervezése és kivitelezése során. Az ilyen típusú támogatásnak az előnye, hogy már a projekt tervezési fázisában az ügyfelek üzleti elképzeléseinek megfelelően tudjuk kialakítani a jogi struktúrát és amennyiben ez szükséges úgy a tényleges megvalósítás előtt javaslatot tudunk tenni az esetleges módosításokra.

Ingatlanjog

Az energiajog mellett az ingatlanjog tekinthető az ügyvédi iroda másik tradicionális jogterületének.

Társasági jog

Ügyvédi irodánk a társasági jog teljes spektrumában rendelkezik tapasztalattal.

Perek

Minden felmerült jogvitában az elsődleges célunk, hogy a felek közötti békés vitarendezést előmozdítsuk. Előfordulhat azonban, hogy a békés rendezés a többszöri próbálkozás ellenére is sikertelen marad, amely esetben gyakran peres eljárásra kerül sor.

Szellemi tulajdonjog

Gyakran keresik meg ügyvédi irodánkat önállóan vagy más ügyekhez kapcsolódóan szellemi tulajdonjogi kérdésekkel.

Egyéb jogterületek

A felsorolt szakterületek ismerete mellett elengedhetetlen valamennyi jogág és az ahhoz kapcsolódó gyakorlat átfogó ismerete is, mivel a megbízásaink gyakran összetettek több területet is érintenek. Ezen kapcsolódó szakterületek közül az alábbiakat emelnénk ki:

Szakterületeink

Perek
 

Hírlevél Hírlevél

A hírlevélhez való feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét.
 
 
Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Budapesti 5000. Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók.
Lunir.hu
VIVIDesign Studio
1.0.0.43