kép
kép
kép
kép
kép

Hírek

Pályázzon az ügyvédi irodánk megbízási díjára

2013. 01. 23. 15:16:15

A „Vállalati tanácsadási szolgáltatás támogatása Mikro-, kis- és középvállalkozások részére” c. program” keretében a régióban működő mikro-, kis- és középvállalkozások (a továbbiakban: „KKV”) pályázhatnak a működésük fejlesztését elősegítő tanácsadói szolgáltatásokra, amely magába foglalja az ügyvédi irodák által nyújtott egyes szolgáltatásokat is.

A jogi területet érintő pályázható szolgáltatások köre számos feladatot foglalhat magába, ilyenek lehetnek a teljesség igénye nélkül: belső szabályzatok, eljárásrendek elkészítése (pl. szerződések, szabályzatok, együttműködési megállapodások felülvizsgálata, szerződések megfogalmazása), közbeszerzési eljáráshoz kapcsolódó tanácsadás, társaságok teljes körű vagy működésük egy részét érintő átvilágítások, munkaügyi megfelelőségi vizsgálatok, szakfordítás stb.

A pályázat keretében a tanácsadásra fordított megbízási díj 50%-ának utólagos visszatérítésére pályázhatnak a KKV-k 8 millió forint erejéig.

Amennyiben tehát az ügyvédi irodánk szolgáltatását igénybe veszik a fenti feladatok körében, úgy a megbízási díjunk 50%-ára pályázhatnak. Fontos kiemelni, hogy pályázni csak akkreditált tanácsadóknál lehet. Ügyvédi irodánkat a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. ROP-VTSA-2012-1167 számon tanácsadóként akkreditálta.

További hírek További hírek

Szakterületeink

Perek
 

Hírlevél Hírlevél

A hírlevélhez való feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét.
 
 
Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Budapesti 5000. Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók.
Lunir.hu
VIVIDesign Studio
1.0.0.43